Keystone logo

2 Online MBA Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Befektetés 2024

Szűrők

Szűrők

 • MBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Befektetés
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (2)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Online MBA Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Befektetés

  Az MBA egy tanfolyam az érettségi fokozattal rendelkező diplomások továbbképzését. A programok több hónapig is eltarthatnak néhány évig, attól függően, hogy milyen programórán és a hallgató által egy időben adott hitelórák számától függ.

  Mi az MBA a befektetésnél? Ez a program számos témakörre kiterjed, beleértve a befektetők, a fejlett pénzügyi osztályok és az üzleti menedzsment kapcsolatát. Egyéb témák közé tartozhat a befektetési törvények és az etika, valamint az üzletpolitika és a stratégia. Várható, hogy nagy projekteket önállóan vagy más hallgatókkal befejez.

  Néhány előnye a keresési MBA a befektetés az a képesség, hogy folytassa a fejlett karrier a pénzügyi világban. Az új kommunikációs készségekkel magasabb fizetést érhet el. A kutatási és fejlesztési készségek is biztos, hogy jöjjön el a jó érettségi után, valamint a képességét, hogy prioritás és a szervezés.

  Az MBA-program költségei attól függően változnak, hogy a tanulmányi időszak, a tanulmányok időtartama és a szükséges anyagok függenek-e. A tandíjra, könyvekre és egyéb díjakra vonatkozó részletekért forduljon az Ön által választott iskolához.

  A MBA a befektetés, akkor lehet, hogy továbbra is befektetési bróker egy nagyobb cég. Ön is magán, független tanácsadóként dolgozhat az üzleti vállalkozások és magánszemélyek számára, ha úgy tetszik az ötlete, hogy saját főnöke vagy saját ütemtervét állíthatja be. Egy másik lehetséges karrierlehetőség, hogy befektetési fejlesztési menedzserként működjön egy kis, közepes vagy nagy üzlet számára.

  Meg lehet tanulni, hogy keresni az MBA Befektetés bármely számos felsőoktatási intézményben, beleértve a helyi főiskolák, online iskolák és a fő egyetemek.Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével