Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Online Üzleti Ügyviteli Mesterek  (MBA) Programok ban ben Informatika 2023

1 Online MBA Programok ban ben Informatika 2023

Áttekintés

Az online Master of Business Administration talán a tökéletes program azok számára, akik tovább képezzék magukat, de immáron a rendelkezésre álló korlátozott ideig. A törekvés az ilyen mértékű hatékony módja annak, hogy nyissa ki az ajtót, hogy egy új karrier vagy javítása a meglévő szakértelem.

Mi egy online MBA IT? Ez a szak azzal a céllal, hogy tanítani a diákok kritikai készségek elvégzéséhez szükséges az információs technológia területén. Általában ez a program körülbelül két év alatt fejezik be. Keresztül a szükséges tanfolyamokat, a diákok fogják várni, hogy megismerjék és elsajátítsák számos fontos készségek, beleértve a kezelést az e-kereskedelem, a nyilvánosság tájékoztatása révén online és technológiával kapcsolatos források, az épület és fenntartása csapat, és javítja mind a szóbeli és írásbeli kommunikáció.

Mindegyik fontos készségek hasznos lehet kívül a szakmai szférában is.A személyes szférában, a jobb kommunikációs készség segítségével, hogy kapcsolatokat építsenek barátok és családtagok hatékonyabban.

A részvételi költségek egy online intézmény az oktatás az IT függően változik, hogy melyik iskola és az ország biztosítja a speciális kurzusok. Ez az oka annak kutatása sokféle lehetséges választások elengedhetetlen, ha keres egy jó érték.

Egy olyan világban, egyre fektetett a fejlesztési és karbantartási technológia a munkahelyen, az oktatás az IT kinyitja a bejárati ajtót, hogy mindenféle karrierlehetőségek épp olyan ipar, a pénzügy vagy a kereskedelem az oktatás vagy a kormányzati munka. Néhány foglalkozások hogy annak birtokosa az online MBA várnánk szerezni többek között szoftverfejlesztő, számítógépes elemző, informatikai biztonsági elemzője, webfejlesztő és gépészmérnök.

Megtalálni a tökéletes online intézmény az egyéni igényeknek is egyszerűbb, mint valaha.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • MBA
  • Technológiai tanulmányok
  • Információs rendszerek
  • Informatika
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek