Keystone logo

4 Online MBA Programok ban ben Marketing tanulmányok Marketing Marketing menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
  • Marketing tanulmányok
  • Marketing
  • Marketing menedzsment
Szakirányok
  • Marketing tanulmányok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online MBA Programok ban ben Marketing tanulmányok Marketing Marketing menedzsment

Az online MBA program, amely lehetővé teszi a diákok, hogy keresni egy Master of Business Administration az online tanulmány. A diákok választhatnak a tárgykörben, hogy összpontosítson, és fen üzleti szakértelem a kiválasztott témában.
Mi egy online MBA Marketing? Ez a szak célja, hogy fejlessze a hallgatók vezetői készségek és szakértelem a marketing területén. A tananyag valószínűleg interdiszciplináris és fednie, mint az üzleti, a vezetés, a pszichológia, a marketing és a fogyasztói tudomány. Néhány osztályok a tananyag magában Marketing Cégeknek, Üzleti Fogyasztói Science, Pszichológiai Marketing Principles and Marketing értékesítési stratégiák.
A mértéke előnyös lehet olyan diák, aki érdeklődik a munka akár üzleti vagy marketing, és ez kínál számos más előnye is. Fejlesztése alapvető üzleti ismeretek vonzó minősítési sok karrierlehetőségek.
Kapcsolódó kiadásokat olyan program olyan tényezőktől függ, mint például, hogy melyik iskola még nem vett részt, és hány kreditet a programot igényel. Akkor kaphat Ezek összegzése és egyéb költségek a kapcsolatot az iskola felvételi irodában.
Kereseti online MBA Marketing Management érdemessé pozíciók számos ágazatban az üzletből. A legkézenfekvőbb lehetőséget nyújtanak, talán az, hogy a marketing igazgató. Vannak még sokan mások, melyek az egyenlő esélyek, hogy alkalmazza a készségek tanult a programban, beleértve a projekt menedzser, marketing kampány fejlesztő vagy marketing szakember. Ha azt szeretné, hogy ágaznak más területeken az üzleti, sok vállalat, beleértve a non-profit, keresnek munkát jelöltek termék marketing, marketing kommunikáció felügyelő, a stratégiai marketing menedzser és igazgatója márka stratégia.
Általában sok iskola kínál lehetőséget, hogy tanulmányozza az online MBA Marketing Management, és a tiéd lehet az egyik közülük.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.