Keystone logo

Szűrők

 • MBA
 • Társadalomtudományok
 • Nemzetközi kapcsolatok
Szakirányok
 • Társadalomtudományok (4)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  4 Online MBA Programok ban ben Nemzetközi kapcsolatok 2024

   Online MBA Programok ban ben Nemzetközi kapcsolatok

   Azok számára, akik szeretnék, hogy tovább képezzék magukat, de úgy tűnik, hogy nem az idő, hogy ezt egy internetes Master of Business Administration lehet a tökéletes megoldás. Az ilyen mértékű egyének a kényelem az online kurzusok, miközben fejleszteni a szükséges készségeket, hogy boldogulni a saját területén, vagy kap egy láb fel egy meglévő szakma.

   Mi az online MBA nemzetközi kapcsolatok? Ez egy képzési célja, hogy segítse a hallgatók sikeresen működik a nemzetközi kapcsolatok terén. Egy ilyen program jellemzően körülbelül két év alatt fejezik be a legtöbb esetben, néha ki időben a tézis. A résztvevők az online MBA program jellemzően elvárható, hogy egy bizonyos készségek szükségesek, hogy hatékonyan működjenek belül ez az üzlet területén, beleértve tervezése nemzetközi marketing stratégiákat, irányító és ellenőrző pénzügyek, a hatékony kommunikáció írott és szóbeli médiumok és még sok más.

   A készségek épült ilyen program a tanulók javát a munkahelyen kívül is. Kommunikációs segít a diákoknak építeni erősebb és tartalmas kapcsolatokat, miközben foglalkozik a konfliktuskezelés, és a megértés pénzügyek teheti személyes költségvetés egyszerűbb.

   Az ár a megszerzése egy online MBA Nemzetközi kapcsolatok között változik a különböző országok és intézmények. Ezért ez egy jó ötlet, hogy csinál egy kis kutatást kapcsolatos költségek, mielőtt a végső kiválasztás tekintetében osztályok.

   Mivel az üzleti egyre inkább globalizálódó esemény, a tanult készségek egész ez a program teszi azokat, akik befejezni néhány igen piacképes munkavállalók odakinn. Pályakezdő potenciálisan válasszon foglalkozások sokféle iparágban, amelyek között szerepel a lehetőségek, mint levéltáros, CIA-ügynök, intelligens szakember, piaci elemző, politikus vagy külügyi elemző.

   Függetlenül attól, hogy a menetrend, online kurzusok valószínűleg felajánlja a szükséges rugalmasságot, hogy folytassa az oktatás a nemzetközi kapcsolatokban. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.