Keystone logo

9 Online MBA Programok ban ben Sport és testmozgás tanulmányok Sport üzlet Sport Menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • MBA
  • Sport és testmozgás tanulmányok
  • Sport üzlet
  • Sport Menedzsment
Szakirányok
  • Sport és testmozgás tanulmányok (9)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online MBA Programok ban ben Sport és testmozgás tanulmányok Sport üzlet Sport Menedzsment

Sokan az egész világ úgy dönt, hogy folytatja az online MBA, vagy egy online Master of Business Administration, mert így a szélesítése tudásukat egy adott tárgykörben és növeljék jövedelemszerzési lehetőségek a területen. Sok online MBA program lehet fejezni két vagy három évig.

Csak mi egy online MBA Sports Management? Tervezett azok számára, akik, hogy csatlakozzanak a jövedelmező karrier kapcsolatos atlétika, ez a program általában a hallgatók átfogó képet az üzleti készségek, technikák és stratégiai perspektívákat kezeléséhez szükséges sportolók, sportos szervezetek vagy sportolók. Közös tanulmányi területen a sport menedzsment programok általában szerepel az üzleti statisztikák, a pénzügyi jelentési gyakorlat, gazdasági jog, az etika, a pénzügy és a műveletek irányítását.Egyes programok hangsúlyozzák egy bizonyos aspektusa az ipar, mint a profi sport menedzsment, míg más programok a hallgatók szélesebb megközelítés tárgyát.

Sok diplomások online sport kezelési programok találják, hogy a jövedelemszerzési lehetőségek jelentősen növekszik után, sa fejlett sport menedzsment fok. Mesterdiplomát is jellemzően világszerte elismert, így azok, akik keresnek nekik a szükséges eszközöket, hogy megtalálják keresőtevékenységet széles körű globális beállításokat.

Az beszerzésének költsége egy online mester fokozatot a sport menedzsment tág határok tényezők alapján, mint például az iskola kínál a program, és ahol az iskola földrajzilag található. Diákok keresi a bevonulást egy adott program konzultálnia kell az iskola közvetlenül a pontos tandíjemelési.

Sikeres diplomások sport menedzsment diplomáját programokat jellemzően felkészült a különböző karrier terén. Sok diplomások tovább vállalni menedzsment szerepeket hivatásos sportolók, egyetemközi csapatok, vagy azok a középiskolai szinten vagy az alatt. Mások elhelyezkedni belül parkok és rekreációs részlegek, sporteszközök gyártására szolgáló berendezések és akár sporttal kapcsolatos helyszínek vagy rendezvény lehetőség. Mások még dönt, hogy használja a mester fokozatot tanítani a témáról a főiskolai vagy egyetemi szinten.

Sok online MBA programok leírása szoros részletesen a program listát. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.