Keystone logo

110 Online MSc Programok ban ben Üzleti tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • MSc
  • Üzleti tanulmányok
Szakirányok
  • Üzleti tanulmányok (110)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online MSc Programok ban ben Üzleti tanulmányok

Az online MSc (Master of Science) egy diplomát, hogy a diákok lehet keresni távolról. Tökéletes az egyének, akik nagyobb rugalmasságra van szükség, a programokat általában rendelkezésre a különböző területeken, gyakran egy technológiai vagy tudományos kapcsolódó területen.

Diákok lehet, hogy vajon, milyen egy online MSc in Business Studies? Ez a program célja a diákok, akik szeretnék bővíteni üzleti menedzsment ismeretek és a tudás. Egyes programok egy általánosabb tanterv, míg mások összpontosítani konkrét területeken, mint például a nemzetközi gazdálkodás, sport menedzsment, a kommunikáció, a pénzügyi piacok és a globális banki, divat menedzsment, marketing, emberi erőforrás menedzsment, közgazdasági, számviteli, tervezési menedzsment és e-kereskedelem. Számos program előírhatja a kutatási jelentés vagy szakdolgozat érdekében, hogy diplomás.

Diákok, akik folytatni a mester fokozatot üzleti nyeresége általában vezetői és kommunikációs készség, akikre őket az élet minden területén, és azokat a magasan képzett, több különböző pozíciókban. Felsőfokú is eredményezhet magasabb fizetések sok diplomás.

Amikor eldönti, melyik iskolába, hogy vegyenek részt a diákok alaposan meg kell fontolnia költség. Attól függően, hogy az adott iskola és annak követelményeit, tandíj és egyéb díjak változhat drasztikusan egyik helyről a másikra. A diákok is szeretne kérdezni pénzügyi támogatást lehetőségeket, hogy segítsen enyhíteni a pénzügyi terheket.

Diákok, akik elérték a mester fokozatot üzleti lehet választani a különböző karrier-lehetőségek kapcsolódnak az üzleti és menedzsment. Pozíciók közé tartozhat közepétől a felső szintű vezetés szerepek egy területet a specializáció, mint a vendéglátás, a banki, az emberi erőforrások, a marketing, a gazdaság és a PR.Az oktatás is készítsen néhány vállalkozó szellemű diplomások megnyitni a saját cég. Jobs lehet igénybe minden különböző méretű vállalkozások minden területén a világ.

A diákok használhatják az online katalógusban, hogy megtalálja az üzleti iskolákban. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.