Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 42 Online Természettudományi Mesterek  (MSc) Programok ban ben Kiberbiztonság 2023

42 Online MSc Programok ban ben Kiberbiztonság 2023

Áttekintés

Elvégzése után a Bachelor of Science, sok diák választhat, hogy továbbra is az oktatás követésén Master of Science, vagy MSc. Ezek egy- vagy kétéves programok a diákokat felkészítsék a fejlett pályára a speciális területeken. Az online MSc program befejezése egy virtuális osztályteremben, nem pedig a hagyományos egyetemi campus.

Mi egy online MSc Cyber ​​Security? Ez a program azt tanítja a diákokat, hogy dolgozzon ki stratégiákat védelmére elektronikus adatok, számítógépes hálózatok, valamint a digitális infrastruktúra támadás. Témák általában kiterjednek tanfolyam tartalmazza elemzés a biztonsági kockázatok, a katasztrófavédelem és helyreállítás tervezés, és megfelel a nemzeti törvények és rendeletek. A hallgatók egy erős alapot a digitális biztonsági kockázatok, valamint a szükséges gyakorlati tapasztalat enyhítésére és kezelésére.

Az online MSc Cyber ​​Security segítségével a diákok előre pályafutásuk azáltal, hogy a magasan specializált tudás szükséges, hogy sikerül ezen a növekvő területen, nyíljanak fejlettebb pozíciókat. Fokozott analitikus és problémamegoldó készség is nyújt a szakmai és személyes előnyöket.

Nehéz pontosan meghatározni, hogy mennyi egy online MSc Cyber ​​Security költségek, például díjak országonként eltérőek és intézmények számára. Kapcsolatfelvétel egy iskola az érdeklődés közvetlenül a legjobb módja annak, hogy részletes információkat talál a költségeket.

Mivel az elektronikus adatok egyre elengedhetetlen a modern élet, az informatikai biztonságot egyre nagyobb területen nagy a kereslet a szakemberek szinte minden szektorban. A széles körű kereskedelmi, ipari és kormányzati szervezetek megkövetelik szakértők, hogy megvédjék a számítógépes rendszerek.Pályakezdő online mesterszak találják magukat képzett a pályára a biztonsági rés az elemzők, a biztonság építészek, penetráció tesztelők, vagy programozó biztonsági alkalmazásokat.

A diákok érdekel az online MSc Cyber ​​Security sok lehetőség közül lehet választani. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • MSc
  • Technológiai tanulmányok
  • Információs technológia
  • Kiberbiztonság
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (42)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum