Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Online Természettudományi Mesterek (MSc) Programok ban ben Klimatológia ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

1 Online MSc Programok ban ben Klimatológia ban ben Amerikai Egyesült Államok 2023

Áttekintés

Azok, akik érdeklődnek az időjárási minták megértésében és ezen információk megalapozott, hosszú távú időjárási előrejelzések készítésében való felhasználásában, érdeklődhetnek a klimatológia tanulmányozása iránt. A telek- és épülettervezőket különösen érdekli a klimatológusokkal való együttműködés, mivel előrejelzéseik befolyásolhatják a fejlesztési projektek időzítését és helyszínét.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Master of Science fok fejlett tudományos programok által kínált főiskolák és egyetemek a hallgatók, akik már szerzett egy diplomát. Kereseti MSc vezethet nagyobb szakmai és személyes diplomások.

Olvass tovább

Szűrők

 • MSc
 • Amerikai Egyesült Államok
 • Környezetvédelmi tanulmányok
 • Klimatológia
Szakirányok
 • Környezetvédelmi tanulmányok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek