Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 65 Online Természettudományi Mesterek  (MSc) Programok ban ben Pénzügy 2023

65 Online MSc Programok ban ben Pénzügy 2023

Áttekintés

Befejezése után egy egyetemi szak, sok diák úgy dönt, hogy továbbra is az oktatás, hogy törekednek a mester fokozatot. Nehéz lehet találni az időt szánni felé doktori iskola közben kezdődik a karrierjét. Egy kiváló lehetőség, hogy elnyerjük a diplomáját az online tanulás.

Mi az online MSc in Finance? Tanulás pénzügy felkészíti a tanulókat a karrier segít kezelni a pénzügyeit egy cég vagy nagyvállalat. Jellemző tanfolyamok közgazdaságtan, nemzetközi pénzügyek, és az általános számviteli. Akkor várható, hogy vizsgálja meg a különböző szempontból az ipar a mélység, mint a beruházás, kockázati, tőkeszerkezet, cash-flow értékelési, vagy osztalék. Más területeken az üzleti menedzsment általában építeni a pénzügyi mester szak.

Diákok, akik keresnek minden a sok mester fokozatot területén az üzleti haszon egy rendkívül versenyképes és keresett készségek.Ez általában sokkal egyszerűbb belépni a fölérendelt helyzetben ezen a szinten az oktatás és magasabb fizetést lehet elérni.

Az ára megdolgoznak a Master of Science in Finance változik egy kicsit. Az iskola, program, és az ország tanulmányi választhat minden befolyását tandíj és egyéb díjak. Tanulás online szinte mindig olcsóbb, mint a tanfolyamokon személyesen.

Pénzügy diákok gyakran sok karrier lehetőség közül. Míg a leggyakoribb alkalmazása MSc Finance, a számviteli osztály az üzleti, az is lehetséges, hogy önállóan dolgozni a magánszektorban, illetve alkalmazzák a pénzügyi ismereteket, hogy folytassa a pályafutását egy másik területen az üzletből. Lehetőség van, hogy legyen egy könyvelő, pénzügyi elemző, tanácsadó, számlavezető aktuárius, vagy pénzügyi tanácsadó.

Ha érdekli a tanulás pénzügy online megtalálni a megfelelő program az Ön számára.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • MSc
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Pénzügy
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (65)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum