Keystone logo

11 Online MSc Programok ban ben Technológiai tanulmányok Technológia 2024

Szűrők

Szűrők

 • MSc
 • Technológiai tanulmányok
 • Technológia
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (11)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Online MSc Programok ban ben Technológiai tanulmányok Technológia

  Egyetemi hallgatók közeledő érettségi kell, hogy a döntést arról, hogy be fog lépni doktori iskola. Ezzel lehetővé teszi számukra, hogy előnyhöz jussanak, és adja meg a fejlettebb pozíciókat elindítani a karrierjét. Megszerezte a diplomáját az online tanuló lehet egy jó megoldás az Ön számára, és az oktatás céljait.

  Mi az online Okleveles technológia? Ez az egyik legnyitottabb szakirányokon, így a diákok szakosodni területén, hogy fellebbez a legjobban. Lehetőség van meg szinte minden területen a fegyelem tanulmányozása a technológia ezen a területen, beleértve az orvosi technológia, építési technológia, gyártási technológia, az információs technológia, a kutatás a technológia, és így tovább. A speciális kurzusok szedése attól függ, hogy úgy dönt, hogy szakosodnak, de gyakori, hogy a számítógépes tervezés és szoftver tervezés osztályokat is vegyék.

  A mester fokozat gyakran kinyitja az ajtót, nagyon hálás és fejlett pályára a területen, amely érdekli. Ez általában sokkal egyszerűbb a munka, ha tartani a diplomát. A technológia területén rendkívül versenyképes, így ad magának ez az előny egy jó ötlet.

  Megszerezte a Master of Science in Technology változik a költség egy kicsit. Míg a tanulás az interneten általában csökkenti a tandíj és díjak kismértékben, az iskola és az ország tanulmányi valószínűleg befolyásolja többe. Ezért fontos, hogy nem alapos pénzügyi kutatás, mielőtt beiratkozott.

  Mivel a technológia olyan nyílt végű, van majdnem korlátlan számú pályára lehet folytatni. Ha úgy dönt, hogy adja meg a gyógyászati ​​technológia, akkor működhetne, mint egy kutató, laborvezető, vagy orvosi technikus. Ha folytatja az információs technológia, lehet, hogy lesz egy adatbázis mérnök, rendszerek fejlesztői, vagy multimédiás programozó.Vannak még karrier kapcsolatos egyéb típusú technológia.

  Keresse meg a technológia mester szak, amely megfelel az Ön igényeinek. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.