Keystone logo

1 Online Programok ban ben Társadalomtudományok Fejlesztési tanulmányok Nemzetközi Fejlesztés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Társadalomtudományok
  • Fejlesztési tanulmányok
  • Nemzetközi Fejlesztés
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Online Programok ban ben Társadalomtudományok Fejlesztési tanulmányok Nemzetközi Fejlesztés

A nemzetközi fejlesztés olyan sürgető globális problémák megoldására irányul, mint a szegénység, az egyenlőtlenség, a konfliktusok és a környezeti fenntarthatóság.

A program során betekintést nyerhet olyan gazdasági elméletekbe és politikákba, amelyek befolyásolják a növekedést, a szegénység enyhítését és a jövedelemelosztást a fejlődő országokban. Azt is megvizsgálja, hogy a politikai intézmények, a közpolitikák és a hatalom dinamikája hogyan befolyásolják a fejlődés eredményeit. A tanterv további témákat is magában foglal, mint például a környezeti fenntarthatóság, a projektmenedzsment és a szociológia.

A Nemzetközi Fejlesztési fokozat megszerzése után változatos karrierlehetőségekhez férhet hozzá a különböző szektorokban, beleértve a kormányt, a nemzetközi szervezeteket, a nem kormányzati szervezeteket (NGO-kat), a tudományos szférát és a magánszektort.

Az ezen a területen megszerzett átfogó ismeretek és készségek felkészítenek arra, hogy jelentős hatást gyakoroljanak a fejlődő országokban élő emberek életére.