Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Online Posztgraduális Oklevelek (Posztgraduális Oklevél) Programok ban ben Űrkutatás ban ben Egyesült Királyság 2023

1 Online Posztgraduális Oklevél Programok ban ben Űrkutatás ban ben Egyesült Királyság 2023

Áttekintés

A térbeli tudományok program segítségével a diákok megismerhetik a különböző típusú adatok, amelyek kapcsolódnak a helyek és helyszínek. Ezek közé tartoznak a különféle témákat, mint például felmérés, távérzékelés, az adatkezelés, a statisztika, és a térképészet.

UK, Egyesült Királyság több mint 300 éves, és négy alkotó nemzetek: Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország. Az Egyesült Királyság volt a központja a tanulás az elmúlt 1000 évben, és rendelkezik számos régi és kiváló egyetemek. Külföldi hallgatók teszik ki jelentős részét a tanulók a brit egyetemeken.

A posztgraduális tanúsítvány egy viszonylag rövid képzési program, amely lehet keresni a diákok, akik már rendelkeznek egy társult vállalkozás vagy diplomát. Töltse ki ezt a tudományos program, a diákok javítsák speciális ismereteket, és lehet, hogy több pénzt az általuk választott pályára.

Olvass tovább

Szűrők

 • Posztgraduális Oklevél
 • Egyesült Királyság
 • Természettudományok
 • Űrkutatás
Szakirányok
 • Természettudományok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Kapcsolódó tanulmányi területek