Keystone logo

3 Online Programok ban ben Sport és testmozgás tanulmányok Sporttudomány Sportteljesítmény 2024

Szűrők

Szűrők

  • Sport és testmozgás tanulmányok
  • Sporttudomány
  • Sportteljesítmény
Szakirányok
  • Sport és testmozgás tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Online Programok ban ben Sport és testmozgás tanulmányok Sporttudomány Sportteljesítmény

Szenvedélyesen rajongsz a sportért, és szívesen segítesz a sportolóknak teljes potenciáljukban? A sportteljesítmény-fokozatok az atlétikai teljesítmény lenyűgöző világát fedezik fel, a fizikai felkészültségtől és a táplálkozástól kezdve a sérülések megelőzéséig és a mentális felkészítésig mindenre kiterjednek.

A Sports Performance képzési programon keresztüli utazás során számos olyan témakört fedezhet fel, amelyek célja az atlétikai teljesítmény optimalizálása. Néhány kulcsfontosságú téma, amellyel találkozni fog, többek között a testmozgás fiziológiája, a biomechanika és a sporttáplálkozás.

Miután megszerezte a sportteljesítmény diplomáját, a sportágazaton belüli karrier utak sokasága nyílik meg előtte. Teljesítményelemzővé válhat, és az adatok alapján értékelheti egy sportoló teljesítményét. Vagy sporttáplálkozási szakértőként irányítsa a sportolókat a táplálkozási stratégiákba.

Tehát, ha készen áll arra, hogy a sport iránti szenvedélyét egy kielégítő karrierré alakítsa, fontolja meg, hogy megteszi az első lépést egy sportteljesítményi diploma megszerzésével.