Keystone logo

7 Online Tanfolyam Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Pénzügy Pénzügyi matematika 2024

Szűrők

Szűrők

  • Tanfolyam
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Pénzügy
  • Pénzügyi matematika
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (7)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online Tanfolyam Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Pénzügy Pénzügyi matematika

Az online kurzus egy oktatási forma tanítják az interneten keresztül. A legtöbb online kurzusok magában távoktatás, ami azt jelenti, hogy nem kell, hogy a tanfolyam a fizikai campus. Kölcsönhatás a tanuló és oktató befejeződött chat-szobák, e-mail, és vitafórumokon. Online tanfolyamok lehet venni a saját, vagy részeként egy nagyobb program.
Mi egy online tanfolyam a pénzügyi matematika? Ez a kurzus középpontjában a fejlődő vezetői és mennyiségi pénzügy ismeretek. A diákok tanulmányi tárgyak, mint például a kockázatkezelés, a derivatív pénzügyi portfolió elmélet, és az adatok elemzése. Egyes kurzusok instrukciókat meghatározott területre összpontosít, mint például a programozási ismeretek, numerikus módszerek, és valószínűségi fogalmak.

A pénzügyi matematika a diákok gyakran kapnak több felbecsülhetetlen értékű ismeretek, beleértve a pénzügyi ismeretek piaci modellek, megoldása lineáris komplementaritás problémák, és értelmezése a globális gazdaságban.A diákok megtanulják, hogyan pénzügyi piacok ingadozása és időben zajlik a kutatás a pénzügyi folyamatokat.

Online tanfolyamok pénzügyi matematika olyan globális fellebbezést, és keresztül érhető el távoktatási modul. A költségek beiratkozott ebben természetesen különbözőek között az egyes intézmények. A legjobb módja annak megállapítására díjak kapcsolatot az egyetem az érdeklődését.

Az online kurzus a pénzügyi matematika a diákok változatos munkalehetőségek, amelyek tartalmazzák szakma a kormányzati, marketing és pénzügy. A diákok dolgoznak a bankok, biztosítók, brókercégek vagy összeállítására előrejelzések az adatok elemzését, és a kutatási trendeket. A szakma piackutatás lehetséges, amely magában foglalja a vezető fókuszcsoportok, felmérések, és adatokat gyűjt a vizsgálat piacokon. A hallgatók elhelyezkedni a helyi és a szövetségi kormány költségvetési célból.

Oktatási intézmények szerte a világon a hallgatók több lehetőséget, mint valaha. Beiratkozott osztályok egyszerű, és ez különösen igaz, amikor az online tanfolyamok. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.