Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Online Tanfolyamok Programok ban ben Turizmus és vendéglátás menedzsment 2023

1 Online Tanfolyam Programok ban ben Turizmus és vendéglátás menedzsment 2023

Áttekintés

Online tanfolyamok, amelyek általában rövid egységei a diákok, hogy az internet segítségével elérhető, segítségével a diákok, hogy haladást értek el a karrier, illetve a saját oktatási, anélkül, hogy részt vegyen egy főiskola vagy egyetem közvetlenül.

Mi egy online tanfolyam turizmus és vendéglátás? Ez a két terület középpontjában a szolgáltatást nyújtó és szálláshelyek az utazók és a turisták sok különböző beállításokat, mint például a szállodák, panziók, éttermek, hotelek, menedékházak és bed and breakfast létesítmények. Azok, akik tanulmányozzák a turizmus és vendéglátás megtanulják, hogyan kell kezelni a recepción, hogyan lehet létrehozni foglalható vendégek, a megfelelő szerepeket különböző alkalmazottak, és hogyan kell helyesen kezelni és vezetni munkatársai annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást a vendégek és a mecénások.

Online tanfolyamok lehet hihetetlenül hasznos, mert segít a diákok kapnak kiegészítő tudást és képzést a választott területen.Fogadása több tapasztalat segíthet diákok jogosultak promóciók vagy a felső vezetői pozíciókat a karrierjét.

Az ára, hogy egy online tanfolyam különbözőek lehetnek minden diák, és függ a különböző tényezők, mint például az a pálya hosszát, és a konkrét persze, hogy a felajánlott. Mivel a végső költség változhat, a diákok általában kell a kutatás az általuk választott iskolába, és természetesen alaposan meg kell győződni arról, hogy ez megegyezik azzal az oktatási és karrier célok.

Egyének, akik egy online kurzus a turizmus és vendéglátás gyakran jól képzett karrier szerte a vendéglátó-ipari, dolgozó ügyfélszolgálati munkatársak, rendezvényszervezés, nyilvánosság rendezők, fenntartás szakemberek, alkalmazottak menedzserek, vagy szállodában műveletek vezetők. Ezek a pozíciók lehet alkalmazni, hogy a különböző beállításokat, beleértve az éttermek, kaszinók, sí páholyok, szállodák, üdülők, hajók, és a magántulajdonban lévő nyaralás visszavonul.

Online tanfolyamok lehet hihetetlenül kényelmes a diákok, akik a mozgalmas életet, mégis szükség van, hogy a teljes oktatás megfelelő ütemben. A kezdéshez az online tanfolyamot a turizmus és vendéglátás, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Olvass tovább

Szűrők

  • Tanfolyam
  • Turizmus és vendéglátás
  • Turizmus
  • Turizmus és vendéglátás menedzsment
Szakirányok
  • Turizmus és vendéglátás (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum