Keystone logo

3 Online Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Gépészmérnök Tengerészeti mérnök 2024

Szűrők

Szűrők

  • Mérnöki tanulmányok
  • Gépészmérnök
  • Tengerészeti mérnök
Szakirányok
  • Mérnöki tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Online Programok ban ben Mérnöki tanulmányok Gépészmérnök Tengerészeti mérnök

Ha felkeltette az érdeklődését a tengerészeti technológia, és mérnöki érzéke van, tengerészmérnöki diploma lehet az Ön hivatása.

A Marine Engineering a különféle tengeri rendszerek tervezésével, kivitelezésével, üzemeltetésével és karbantartásával foglalkozik. Ez magában foglalja a hajók, tengeralattjárók, tengeri szerkezetek és más tengeri járművek meghajtó, elektromos és mechanikus rendszereit.

A képzés során olyan tárgyakat fedezhet fel, amelyek szilárd alapot teremtenek a mérnöki elvekhez, miközben speciális ismereteket kínálnak a tengerészeti technológiáról. Néhány kurzusra számíthat: haditengerészeti építészet, tengeri meghajtási rendszerek, folyadékmechanika és hidraulika, valamint tengeri környezetmérnök. Emellett alapvető készségekre tesz szert a matematika, a fizika, a számítógépes tervezés (CAD) és a projektmenedzsment területén.

Az ezen a fokozaton végzettek számos különböző karrierlehetőséget kínálnak. Dolgozhat tengerészeti mérnökként, szakértelmét felhasználva tengeri rendszerek tervezésére, fejlesztésére és karbantartására. Vagy talán egy haditengerészeti építésznek tekinti magát, aki szabadjára engedi kreativitását a tengeri hajók tervezése és optimalizálása terén. Talán egy offshore mérnök szerepe izgatja Önt, ahol részt vesz offshore platformok tervezésében, kivitelezésében és karbantartásában.

Ha lenyűgözi a tengerészeti technológia világa, és rendelkezik mérnöki képességekkel, akkor a tengerészmérnöki diploma tökéletes választás lehet.