Tesztelőkészítés

A vizsgafelkészítés a tanulókat és hallgatókat felkészíti az egyetemi vizsgákra vagy az egyetemi felvételi vizsgákra. Lehet csoportos vagy magánóra keretében is. Böngéssz az alábbi lehetőségek között, hogy megtaláld a számodra megfelelő vizsgafelkészítő lehetőséget.
A PrepScholar megfizethető online előkészítő tanfolyamokat kínál a SAT, az ACT, a GRE és a GMAT vizsgákhoz. A programja a tanulást a hallgatók erősségeihez és gyengeségeihez igazítja. Tanfolyamaikat stratégiailag és tudományosan úgy tervezték, hogy a képességeiknek megfelelő területeken képezzék a hallgatókat.
A Magoosh online felkészítést kínál a SAT tesztre, amely hozzáférhetővé, hatékonnyá és élvezetessé teszi a szabványos tesztekre való tanulást. A diákok bármikor, bárhol tanulhatnak számítógépről vagy telefonról, és a Magoosh az órák vagy oktatók költségeinek töredékébe kerül – azonban hasonló vagy jobb eredménnyel.
1750+ gyakorlókérdés és 200+ videólecke
A Magoosh online felkészítést kínál a GRE tesztre, amely hozzáférhetővé, hatékonnyá és élvezetessé teszi a szabványos tesztekre való tanulást. A diákok bármikor, bárhol tanulhatnak számítógépről vagy telefonról, és a Magoosh az órák vagy oktatók költségeinek töredékébe kerül – azonban hasonló vagy jobb eredménnyel.
1400+ gyakorlókérdés és 250+ videólecke
A Magoosh online felkészítést kínál a TOEFL tesztre, amely hozzáférhetővé, hatékonnyá és élvezetessé teszi a szabványos tesztekre való tanulást. A diákok bármikor, bárhol tanulhatnak számítógépről vagy telefonról, és a Magoosh az órák vagy oktatók költségeinek töredékébe kerül – azonban hasonló vagy jobb eredménnyel.
420+ gyakorlókérdés és 140+ videólecke
A Magoosh online felkészítést kínál a IELTS tesztre, amely hozzáférhetővé, hatékonnyá és élvezetessé teszi a szabványos tesztekre való tanulást. A diákok bármikor, bárhol tanulhatnak számítógépről vagy telefonról, és a Magoosh az órák vagy oktatók költségeinek töredékébe kerül – azonban hasonló vagy jobb eredménnyel.
600+ gyakorlókérdés és 125+ videólecke
A Magoosh online felkészítést kínál az ACT tesztre, amely hozzáférhetővé, hatékonnyá és élvezetessé teszi a szabványos tesztekre való tanulást. A diákok bármikor, bárhol tanulhatnak számítógépről vagy telefonról, és a Magoosh az órák vagy oktatók költségeinek töredékébe kerül – azonban hasonló vagy jobb eredménnyel.
1300+ gyakorlókérdés és 250+ videólecke
A Magoosh online felkészítést kínál a GMAT tesztre, amely hozzáférhetővé, hatékonnyá és élvezetessé teszi a szabványos tesztekre való tanulást. A diákok bármikor, bárhol tanulhatnak számítógépről vagy telefonról, és a Magoosh az órák vagy oktatók költségeinek töredékébe kerül – azonban hasonló vagy jobb eredménnyel.
1300+ gyakorlókérdés és 340+ videólecke